Catler logo

CATLER, aparate de uz casnic fără compromisuri.

Bine aţi venit īn lumea aparatelor CATLER, aparatele cu nici un compromis!

Materiale de īnaltă calitate, un design elegant, utilizarea celor mai noi tehnologii, şi atenţie la cele mai fine detalii fac aparatele CATLER perfecte pentru cele mai exigente bucătarii. Descoperiţi aparatele de uz casnic fără compromisuri, aparate CATLER!
Catler homepage

Introducere CATLER

Marca CATLER oferă o gamă de aparate, care provin de la un producător care are īn portofoliu mai multe produse de clasă mondială care au cāştigat premii pentru design remarcabil . Primul produs a părăsit fabrica īn 1932. De atunci, producătorul aparatului Australian şi-a extins aria de acoperire īn peste 30 de ţări din īntreaga lume.
CATLER soseşte īn piaţa romānească īn 2012.

CATLER este sinonim cu cu tehnologia de ultimă oră şi arată foarte bine . Cu design-ul lor elegant, toate produsele sunt caracterizate prin simplitatea formelor şi selecţie de materiale exclusive, īn special metale grele turnat şi oţel inoxidabil lustruit. Aparatele CATLER sunt destinate bucătăriilor moderne, īntotdeauna adaptate la noile tendinţe şi tehnologii - o dată programate aceste aparate aproape că lucrează singure, comunică cu tine prin afişaje inteligente şi operarea intuitivă. Pe parcursul dezvoltării tuturor produselor, se pune accent pe sănătate, siguranţă, pregatirea mesei rapidă şi uşurinţa īn īntreţinere.

Cu prelucrarea perfectă a fiecărui detaliu, materiale de īnaltă calitate, un design elegant şi utilizarea tehnologiilor moderne, aparatele CATLER sunt predispuse să fie utilizate frecvent şi prelungit chiar şi īn gospodăriile mai exigente . Produsele CATLER răspund īn special la solicitările consumatorilor activi care au nevoie de hrană sănătoasă, gustoasă și care consideră gătitul o experienţă plăcută, nu numai pentru cei cu un gust dezvoltat, dar şi pentru celelalte simţuri.

Descoperi gamele noastre

Maşini de Expresso
Cafetiere
Grill
Storcătoare de suc şi prese de citrice
Mixere și rāșnițe
Prăjitoare de pāine
Ceainice
Friteuse
Cāntare

"Cel mai bun produs pentru noi este cel care te va mulțumi īn fiecare zi."