Mai multe ? Vă rugăm să ne contactaţi la.SodaStream FAQ


Cum pot vinde produsele SodaStream?

Produsele SodaStream sunt destinate fiecărei persoane care se bucură de apă minerală sau apă carbonatată. Aceasta înseamnă o mulţime de oameni! Produsele noastre cel mai probabil pot fi găsite în magazine specializate pentru bucătărie şi electrocanice, în super şi hipermarketuri, DIY şi cash and carry, puncte de activitate în aer liber, magazine independente, etc ... Noi vindem direct comercianţilor cu amănuntul sau distribuitorilor, şi, de asemenea, la Horeca.

Se impune cumpărarea unei cantităţi minime ?

Noi vindem pe bax. Un bax este, de obicei, format din 4 sau 6 unităţi, în funcţie de produs.

Oferi-ţi POS-uri şi materiale de marketing ?

Da. SodaStream este o companie internaţională cu un fundal de marketing puternic. Vă putem oferi materiale POS (de la pliante şi standuri pentru a afişa toata gama de produse până la ecrane de prezentare). Vă putem oferi, de asemenea, recomandări de comercializare, dacă este necesar, cum ar fi planograme de raft, sau spoturi best-seller pentru ecrane şi afişaje secundare în magazinul dumneavoastră. De asemenea, vom studia cu tine orice nevoi specifice.

Impuneţi preţul de vânzare ?

Avem o Listă de Preturi Recomandată.

Vreau să vând doar DrinksMakers. Pot să fac asta ?

Nu. SodaStream este un sistem coerent format din 4 elemente: DrinksMakers, şi consumabile: siropuri, sticle, şi buteliile de CO2. Este important pentru client să poată vedea toată gama de produse în acelaşi magazin. Şi, odată ce un consumator a cumpărat un DrinksMaker, el va continua să vină înapoi la magazin pentru noi siropuri, cilindrii de rezervă, cilindrii CO2 de schimb, sticle de rezervă şi accesorii (tăviţe pentru gheaţă sub formă de băţ, huse termoizolante, pastile pentru curătare, capace de schimb, etc...).

Cum va sti un client ca eu sunt un retailer SodaStream ?

Vom adăuga magazinul dvs. între magazinele partenere pe site-ul sodastream.ro, iar noi vă vom sugera un decor pentru magazin (postere, bannere, autocolante, ...).

De ce este atât de importantă demonstraţia ?

A vedea şi a degusta înseamnă a crede! Deşi sistemul SodaStream este cunoscut de foarte mult timp în unele ţări, acesta este nou în România. Atunci când un consumator vede cât de uşor este să facă apă carbonatată sau băuturi carbonantate delicioase, el va fi convins că acesta este un element esenţial pentru casa lui. Vă sugerăm să vă păstraţi un DrinksMaker şi câteva siropuri pentru demonstraţii în magazinul dumneavoastră şi să oferiţi un pahar la alegere fiecărui vizitator. Veţi fi încântaţi de impactul asupra vânzărilor dvs. ...

Am un site web. Puteţi să imi oferiţi imagini şi animaţii ?

Da. Vă putem oferi o gamă largă de fotografii şi înregistrări video, precum şi textele propuse.