SodaStream, liderul mondial īn sisteme de carbonatare,vine şi īn Romānia !

30 mai 2011 - SodaStream este lider mondial īn dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea de sisteme de carbonatare a apei pentru casă. DrinksMakers permite oricui īn familie să īşi transforme cu uşurinţă apa de la robinet īn băuturi răcoritoare carbogazoase şi apa minerală la domiciliu, īn cāteva secunde. Acestea sunt simplu de utilizat, convenabil, sănătos, economice şi ecologice. Deja lider īn 40 de ţări, SodaStream se extinde īn Romānia să revoluţioneze obiceiurile de consum a băuturilor şi de a crea un nou segment de piaţă.

SodaStream: sistemul de avangardă

SodaStream vinde un sistem complet pentru o mai mare satisfacţie a utilizatorilor finali: DrinksMakers, buteliile de CO2 pentru carbonatat băuturi şi rezerve de CO2, sticle de carbonatare special concepute şi capacele lor etanşe, şi o gamă largă de arome.
Pentru a savura un pahar de apă proaspăt carbonatată, umpleţi sticla cu apă rece, şi apăsaţi maneta de carbonatare de cāteva ori, īn funcţie de gustul dumneavoastră.
Pentru a vă bucura de un suc personalizat, selectaţi o aromă şi adăugati o măsură de sirop īn sticla de apă carbonatată, şi agitati uşor. Pentru vara anului 2011, SodaStream sugerează următoarele arome: coca, portocale, mix fructe de pădure, lămāie-lămāie verde, portocale-mango şi grapefruit roz pentru toată lumea, cola fără zahăr pentru sănătate, şi XStream energie pentru cei care vor o băutură specială ...
Asta e: fără curăţare, fără tam-tam, şi o alegere reală la domiciliu oricānd ...

De ce SodaStream are succes īn īntreaga lume ?

Este convenabil: nu este nevoie să căraţi sticle şi cutii de conserve grele si să le depozitaţi acasă, fără sticle goale şi cutii de conserve pentru a recicla sau arunca. Esti īntotdeauna gata să renunţi la băutura proaspătă dorită.
Libertate, control, sănătate: oamenii ştiu ce beau. Ei aleg cāt de acidulată să fie băutura lor doar printr-o simplă apăsare de buton. Ei decid puterea aromei sau inventează noi amestecuri de siropuri. Ei au grijă de sănătatea lor: sticlele lor de carbonatare nu contin BPA, şi se bucură de apă minerală cu mai puţin sodiu, băuturi răcoritoare cu acelaşi gust şi conţinut mai mic de zahăr: īn medie, apa carbonatată SodaStream contine de trei ori mai puţine calorii decāt apa minerală cumpărată de la magazine.
Oamenii economisesc bani folosind apa de la robinet īn loc să cumpere sticle şi cutii de tot felul pentru a se potrivi pe gustul tuturor. Apa minerală fără gaz si sucurile irosite din cauza sticlelor prea mari, sunt de acum istorie. Rezervele de CO2 costă 55 lei, care face apa minerală la 0,70 lei /litru, atunci cānd un sirop costă 20 (gama Classic) la 25 Lei (gama Premium), ceea ce īnseamnă īncă un preţ īntre 1,65 la 2,10 lei /litru pentru un suc. Dar cea mai mare valoare pentru bani este oferită de principalele avantaje: comoditate, confort, libertate, distracţie.
Este mai bine pentru mediu. Cu SodaStream, cutiile şi sticle de plastic nu mai sunt fabricate, nu mai sunt transportate, nu mai sunt reciclate, nu mai sunt aruncate īn depozite de deşeuri pentru a polua mediul aproape 500 de ani. SodaStream DrinksMakers nu necesită electricitate, nici baterii să funcţioneze. Se pot carbonat pānă la 80 litri de băuturi cu o butelie de CO2 reutilizabilă, sau chiar mai mult īn funcţie de cantitatea de gaz dorita: aceasta reprezintă 40 la 60 de sticle de plastic poluante. Sticlele de carbonatarea sunt lavabile şi reutilizabile timp de 3 ani, şi apoi reciclabile. Sticlele de siropuri sunt mult mai concentrat decāt siropurile comerciale (īn medie, de 3 ori mai mult): cu o sticlă de 500 ml, se pot face pānă la 12 litri de sodiu, echivalentul a 6-8 sticle de plastic sau 36 cutii.

Īn Romānia, se beau īn medie 3 miliarde de litri de băuturi carbonate pe an. Acum, putem bea băutura care ne-o dorim cu nici o problemă.

De ce va fi SodaStream un succes īn Romānia ?

Din mai 2011, produsele SodaStream vor fi importate şi distribuite de către Blue Nest Trade SRL, distribuitor unic īn Romānia. Echipa Blue Nest va acoperi treptat īntrega ţară, īncepānd din Bucureşti şi Constanţa īn această vară.
Oportunitatea de a crea şi dezvolta un nou segment este rară si mulţi distribuitori sunt dispuşi să facă pasul, de la specialistul īn bucătărie şi aparate de uz casnic, la specialişti īn aer liber, lanţuri de retail modern sau bricolaj. Lista de retail īn care SodaStream este prezentă se găseşte pe SodaStream.ro.
La īnceput, vor fi disponibile doar 3 modele de DrinksMakers, 3 modele diferite pentru a se potrivi tuturor: best-seller internaţional şi prieten de familie: Jet alb la 344 lei, Dynamo roşu frumos şi vibrant la 429 lei, iar Pure metal subţire şi elegant la 499 Lei.
Pe tot parcursul anului, vor anima gama cu: DrinksMakers noi, siropuri cu arome noi, ediţii limitate sau operaţiuni speciale. Degustarea şi demonstraţiile vor fi organizate īn Romānia, iar SodaStream va fi prezentă la principalele expoziţii. Īn fiecare magazin, va fi disponibil tot sistemul, care va asigura traficul regulate şi fidelitatea clienţilor: odată ce un client a cumpărat un DrinksMaker, el se īntoarce īn mod regulat pentru a cumpăra siropuri, rezerve de CO2 şi sticle de carbonatare.

"SodaStream, un mod inteligent de a te bucura de apa carbonatată". Conceptul s-a dovedit a fi bun: mai mult de 10 milioane de sisteme au fost vāndute īn īntreaga lume īn peste 40 000 de familii. Īn această vară, revoluţia SodaStream īn industria băuturilor este şi īn Romānia ...

Despre SodaStream International
SodaStream produce sisteme de carbonatare a apei, care permite consumatorilor să transforme instantaneu apa de la robinet īn băuturi răcoritoare carbogazoase şi apă carbonatată. Aparatele SodaStream oferă o soluţie extrem de diferenţiată şi inovatoare pentru consumatorii de băuturi răcoritoare carbogazoase şi apă minerală īn sticle şi conserve. Produsele noastre sunt ecologice, eficiente, promovează sănătatea şi wellness-ul, şi sunt personalizabile şi distractiv de utilizat. Īn plus, produsele noastre oferă confort prin eliminarea necesităţii de a transporta acasă sticle, pentru a le depozita sau periodic să trebuiască să arunce sticle goale. Produsele noastre sunt disponibile īn mai mult de 40.000 de magazine īn 41 de ţări din īntreaga lume. Pentru mai multe informaţii despre SodaStream, vă rugăm să vizitaţi site-ul companiei: sodastream.com.

Despre Blue Nest Trade SRL
Blue Nest Trade SRL este o companie romānească privată cu sediul īn Otopeni, unic distribuitor al produselor SodaStream īn Romānia. Pentru mai multe informatii despre Blue Nest Trade SRL, vă rugăm să vizitaţi site-ul companiei: blue-nest.com
Pentru prezentare, disponibil la cerere.

Contact: Cristian Tarin: 021 20 30 450, sales@blue-nest.com