SodaStream dă tonul distracției!

Cel mai modern sistem de preparare a băuturilor răcoritoare carbonate este acum disponibil și în România.


București, 7 noiembrie 2011 - SodaStream, lider mondial în dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea de sisteme de carbonare a apei, anunță lansarea oficială a brandului în România. Cu o istorie de mai bine de 100 de ani, SodaStream a revoluționat deja obiceiurile de consum din peste 40 de țări în care brandul este prezent.
Cu sistemele SodaStream, apa simplă se transformă rapid în apă carbonată sau băuturi răcoritoare carbogazoase, cu un grad de carbonare adaptat preferințelor personale. Fără baterii sau curent, cu un design potrivit pentru orice stil de bucătărie, sistemele SodaStream sunt o alternativă distractivă, practică, sănătoasă şi ecologică pentru prepararea băuturilor carbonate în funcție de propriul gust, sau de starea de dispoziție.
dynamo rosu SodaStream oferă sistemul complet pentru pregătirea de băuturi personalizate: DrinksMakers, butelii de CO2 pentru carbonat apa, rezerve de CO2, sticle de carbonare special concepute alături de capacele lor etanşe şi o gamă largă de arome. Siropurile nu conțin alergeni sau organisme modificate genetic și au mai puține calorii, zahăr și sare decât băuturile carbonate clasice. În medie, băuturile SodaStream conțin de trei ori mai puţine calorii decât băuturile carbonate clasice.
Siropurile SodaStream se găsesc în România în 8 versiuni din cele peste 50 disponibile la nivel internațional: portocale, fructe de pădure, lămâie-lămâie verde, portocale-mango, grapefruit roz, cola, cola fără zahăr și XStream Energie.
«Sistemele de carbonatare SodaStream vin ca alternativă naturală la piaţa băuturilor răcoritoare din România unde oamenii investesc mulţi bani, timp şi efort pentru a-şi achiziţiona băuturile răcoritoare. SodaStream este un concept care a revoluționat piețele în care este prezent și ne bucurăm că acum este disponibil și în România», a declarat Natalie Thiberville, Director de Marketing Blue Nest Trade, unic distribuitor al produselor SodaStream în România.
equation system În țara noastră se consumă în medie 2 miliarde de litri de băuturi carbonate pe an, rezultând aproape tot atâtea PET-uri. Sistemele SodaStream reduc cantitatea de sticle de plastic folosite, elimină costurile aferente transportului și depozitării acestora și protejează mediul prin reducerea poluării.
Cu o butelie reutilizabilă de CO2 se pot carbona până la 80 litri de băuturi, sau chiar mai mult, în funcţie de cantitatea de gaz dorită, însemnând o economie de 40 până la 60 de sticle de plastic poluante.
equation empties Sticlele de carbonare nu conţin Bisfenol A (BPA), sunt lavabile, reciclabile și au o durată de viață de până la 3 ani.
Aparatele Drinks Makers sunt disponibile în patru variante: JET (design clasic alb, un best seller pe plan mondial), STREAM (design rafinat, negru și argintiu), DYNAMO (design ergonomic, roșu metalizat) și PURE (finisaj din oțel, elegant și rafinat, câștigător al premiului de design Red Dot).
Avantajos, cu o sticlă de sirop de 500 ml, ce costă între 20 și 25 de lei, se pot prepara 12 litri de băutură carbonată. Prețul aparatelor SodaStream este cuprins între 344 lei (versiunea JET) și 499 lei (versiunea PURE). Un cilindru de CO2, cu care se pot carbona până la 80 de litri de apă, costă 55 lei.
Produsele SodaStream pot fi comandate online și în curând vor fi disponibile în toate supermarketurile și hipermarketurile. Produsele SodaStream se găsesc în magazinele KitchenShop din Centrul Comercial AFI Palace (Cotroceni), Centrul Comercial FEERIA (Băneasa), Centrul Comercial Tom (Constanța), Ambient (Sibiu), Tonis (Constanța), magazinele Eco Total, magazinele Bucovina Electro Top. Lista completă a locațiilor ce distribuie SodaStream se găsește pe sodastream.ro.

Despre SodaStream Internațional


SodaStream este lider mondial în producția, distribuția și comercializarea de sisteme de preparare a băuturilor răcoritoare carbonate. Cu o istorie începută în anul 1903 în Marea Britanie, SodaStream înseamnă astăzi un sistem revoluţionar ce permite transformarea apei simple în apă carbonată şi în băuturi răcoritoare delicioase, în câteva secunde. Compania continuă să se dezvolte din poziția de lider de piață, atât din punct de vedere al progreselor tehnologice, cât și al calității produselor. Mărcile SodaStream sunt vândute în 50 de mii de magazine de retail din 42 de țări, incluzând magazine de electrocasnice, hypermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate, do-it-yourself, magazine de specialitate și magazine eco, distribuitori de apă, precum și online și prin intermediul cataloagelor de prezentare.
În cadrul SodaStream lucrează mai mult de 1000 persoane, cu peste 30 de naționalități. Sediul central al companiei se află în Israel, iar unitățile de producție sunt localizate în Germania, Israel, Australia, Africa de Sud și China. Grupul SodaStream are un portofoliu de drepturi de proprietate intelectuală ce include 65 patente și 198 mărci înregistrate la nivel internațional.

Despre Blue Nest Trade SRL


Blue Nest Trade SRL, companie românească privată, este unic distribuitor al produselor SodaStream în România. Pentru mai multe informații despre Blue Nest Trade SRL, vizitaţi site-ul companiei: blue-nest.com.
Pentru mai multe informatii, va rugam trimiteti email la adresa office@dewpoint.ro sau sunati la 0722 325 200.