SodaStream de un an în România!

Cel mai inovativ sistem de preparare a băuturilor răcoritoare carbonatate în confortul propiului cămin, disponibil în peste 100 de magazine din România.

București, 1 mai 2012
Mai 2011: compania Blue Nest Trade SRL lansează în România brand-ul SodaStream, cel mai mare producător, distribuitor și comerciant din lume în domeniul sistemelor de carbonatare casnică a apei. Cu o istorie datând din 1903, SodaStream a revoluționat deja obiceiurile de consum din cele 42 de țări în care brandul este prezent.

Noutatea absolută a produselor de acest tip pentru piața din România a prezentat interes pentru magazinele specializate, care au văzut în SodaStream oportunitatea de a-și diversifica oferta către clienți cu o alternativă mai bună, mai inteligentă și mai ecologică a clasicei aprovizionări cu băuturi răcoritoare. Astfel, după un an de la lansare, SodaStream este prezentă în peste 100 de magazine din 32 de orașe ale țării, în cadrul rețelelor Ambient, Auchan, Cora, Domo, Kitchen Shop, Real, precum și în alte magazine de electrocasnice. DrinksMakers În acestea se comercializează cele patru modele de sisteme SodaStream de carbonatare a apei: Jet, Stream, Dynamo și Pure care asigură posibilitatea obținerii unei băuturi răcoritoare adaptate perfect gusturilor consumatorilor. Fiecare sistem este vândut cu propriul cilindru de CO2, cu care se pot obține până la 80 de litri de băuturi răcoritoare, și cu propria sticlă de carbonatare, prevăzută cu un capac suplimentar ermetic. Se mai pot de asemenea achiziționa și sticle suplimentare de carbonatare și cilindri de CO2 care pot fi și reîncărcați.
SodaStream pune la dispoziția cumpărătorilor săi și o gamă de siropuri cu gusturi și arome variate grație cărora apa carbonatată se poate transforma extrem de simplu și rapid într-o băutură răcoritoare delicioasă: portocale, fructe de pădure, lămâie-lămâie verde, portocale-mango, grapefruit roz, cola, cola fără zahăr și XStream Energie.
Siropuri Este o mare oportunitate pentru consumatorii români să descopere beneficiile conceptului de preparare a băuturilor răcoritoare în casă, alături de leaderul international în domeniu, Soda Stream, care oferă produse de o calitate remarcabilă, apreciate oriunde în lume, la prețuri avantajoase pentru piața autohtonă.
Produsele SodaStream pot fi comandate și online pe sodastream.ro.
logo

Despre SodaStream Internațional

SodaStream este lider mondial în producția, distribuția și comercializarea de sisteme de preparare a băuturilor răcoritoare carbonate. Cu o istorie începută în anul 1903 în Marea Britanie, SodaStream înseamnă astăzi un sistem revoluţionar ce permite transformarea apei simple în apă carbonată şi în băuturi răcoritoare delicioase, în câteva secunde. Compania continuă să se dezvolte din poziția de lider de piață, atât din punct de vedere al progreselor tehnologice, cât și al calității produselor. Mărcile SodaStream sunt vândute în 50 de mii de magazine de retail din 42 de țări, incluzând magazine de electrocasnice, hypermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate, do-it-yourself, magazine de specialitate și magazine eco, distribuitori de apă, precum și online și prin intermediul cataloagelor de prezentare.
În cadrul SodaStream lucrează mai mult de 1000 persoane, cu peste 30 de naționalități. Sediul central al companiei se află în Israel, iar unitățile de producție sunt localizate în Germania, Israel, Australia, Africa de Sud și China. Grupul SodaStream are un portofoliu de drepturi de proprietate intelectuală ce include 65 patente și 198 mărci înregistrate la nivel internațional.

Despre Blue Nest Trade SRL

Blue Nest Trade SRL, companie românească privată, este unic distribuitor al produselor SodaStream, Sencor, Catler și Fieldmann în România. Pentru mai multe informații despre Blue Nest Trade SRL, vizitaţi site-ul companiei: blue-nest.com și vă rugăm sunați la 021 20 30 450 sau trimiteți email la adresa office@blue-nest.com.