SodaStream de un an în România!

Cel mai inovativ sistem de preparare a băuturilor răcoritoare carbonatate în confortul propiului cămin, disponibil în peste 100 de magazine din România.

București, 1 mai 2012
Mai 2011: compania Blue Nest Trade SRL lansează în România brand-ul SodaStream, cel mai mare producător, distribuitor și comerciant din lume în domeniul sistemelor de carbonatare casnică a apei. Cu o istorie datând...
Mai multe: apăsaţi aici

SodaStream dă tonul distracției!

Cel mai modern sistem de preparare a băuturilor răcoritoare carbonate este acum disponibil și în România.

București, 7 noiembrie 2011 - SodaStream, lider mondial în dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea de sisteme de carbonare a apei, anunță...
Mai multe: apăsaţi aici

o SodaStream, liderul mondial în sisteme de carbonatare, vine şi în românia!

Blue Nest Trade lansează SodaStream.

30 Mai 2011 - Otopeni, România – Blue Nest Trade, unic importator al produselor SodaStream în România, anunţă lansarea comercială a gamei româneşti. Deja lider în 40 de ţări, SodaStream se extinde în România să revoluţioneze obiceiurile de consum a băuturilor şi de a crea un nou segment de piaţă.
Mai multe: apăsaţi aici

o SodaStream continuă expasiunea geografică în Europa

Distribuitori exclusivi numiţi pentru Irlanda şi România

18 Ianuarie 2011 – Airport City, Israel – SodaStream International, Ltd. (NASDAQ: SODA), producător şi distribuitor al produselor de carbonatarea apei, astăzi a anunţat că produsele sale sunt acum disponibile în 41 de ţări prin numirea recentă a distribuitorilor exclusivi în Irlanda și România.
Mai multe (în engleză): apăsaţi aici