SodaStream de un an în România!

Cel mai inovativ sistem de preparare a băuturilor răcoritoare carbonatate în confortul propiului cămin, disponibil în peste 100 de magazine din România.

București, 1 mai 2012
Mai 2011: compania Blue Nest Trade SRL lansează în România brand-ul SodaStream, cel mai mare producător, distribuitor și comerciant din lume în domeniul sistemelor de carbonatare casnică a apei. Cu o istorie datând...
Mai multe: apăsaţi aici

SodaStream dă tonul distracției!

Cel mai modern sistem de preparare a băuturilor răcoritoare carbonate este acum disponibil și în România.

București, 7 noiembrie 2011 - SodaStream, lider mondial în dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea de sisteme de carbonare a apei, anunță...
Mai multe: apăsaţi aici

o SodaStream débarque en Roumanie !

Blue Nest Trade launches SodaStream.

30 Mai 2011 - Otopeni, Roumanie – Blue Nest Trade, unique distributeur de SodaStream en Roumanie, annonce le lancement commercial de sa gamme. Déjà leader dans 40 pays, SodaStream débarque en Roumanie pour révolutionner les modes de boissons et créer un nouveau segment de marché.
Plus d infos (texte en anglais): cliquez ici

o SodaStream : la diversification européenne se poursuit

2 nouveaux distributeurs exclusifs en Irlande et en Roumanie

18 Janvier 2011 - Airport City, Israel – SodaStream International, Ltd. (NASDAQ: SODA), leader de la fabrication et de la vente de systèmes domestiques de gazéification, annonce aujourd hui que ses produits seront prochainement disponibles dans 41 pays grâce à la sélection de 2 nouveaux distributeurs exclusifs en Irlande et en Roumanie.
Plus d infos (texte en anglais): cliquez ici