SENCORlogo

SENCOR: Design şi calitate pentru Tine

SENCOR principii

. Produse create în funcție de cerințele clienților
. Produse de calitate bazate pe perspectiva locală
. Fiabilitate, încredere şi diferenţiere

Modelul care îți place

Aparatele noastre au fost concepute de designeri cu experienţă, de aceea utilizarea lor este o experienţă plăcută, niciodată nu se termină. Folosiţi-le în fiecare zi, arată-le şi decorati apartamentul Dvs.

Garanţie până la 6 ani

Datorită combinaţiei de materiale de calitate, procesul de producţie şi termenul lung de testare, puteţi fi siguri că produsele noastre vor fi camarazi plăcuti în viaţa ta de zi cu zi.


SENCOR home

Liniile de produse

. Electrocasnice
. Aparatură de bucătărie
. Aparate de uz casnic
. Electronice pentru mașini
. Sănătate şi Frumuseţe
. Birou şi telecomunicaţii

SENCOR list

Istorie

În timpul îndelungatei sale istorii, SENCOR a introdus mai mult de 1000 de produse de succes distribuite în 40 de pieţe din întreaga lume de pe toate continentele urmărind abordarea în mod continuu a nevoilor ridicate ale consumatorilor, construirea de relaţii cu clienţii şi crearea de procese cu un standard ridicat al companiei.
1969 - Crearea brandului SENCOR: Distribuitorii grupului Celtone AG, unul dintre marii distribuitori Aiwa, creează marca Sencor cu sediul în Japonia, cu viziunea-cheie pentru a proiecta produse pe baza cererii consumatorilor, şi nu pur şi simplu să distribuie produsele deja fabricate. Tactica Core a fost de a crea produse cu un aspect proaspăt şi trasatură unică.
Prima lansare de produse SENCOR în Europa a început cu introducerea cu succes a unui casetofon, care a devenit modelul de succes pe piaţa Marii Britanii cu 300 000 de unităţi vândute pe parcursul unui an. Distribuţia a continuat si pe alte pieţe principale cum ar fi ţările nordice, Germania, Elveţia şi Italia.
Anii 70 - Produse Multi Stereo Track: : În 1972 SENCOR a fost primul brand care a introdus revoluționarul multi-track stereo pe piaţa Europei de Vest cu 100 000 de unităţi vândute prin intermediul lanţului elveţian Migros. Alte modele de succes care aveau noua tehnologie au fost introduse, deasemenea: reverse stereo, dublu casetofon stereo, Jumbo Hi-Fi...
SENCOR stabilește noi sucursale în Kuweit, Thailanda, Hong Kong, Aden şi în multe alte pieţe europene.
Anii 80 - Produse unice audio auto: Introducerea de produse unice audio auto: SENCOR a continuat lărgirea distribuţiei sale şi a deschis filiale suplimentare în Singapore, Arabia, Dubai, Australia şi în America Latină (Brazilia, Argentina, Panama). În Europa a introdus cu succes produse avansate cum ar fi radio auto, casetofonul simplu de mașină sau casetofonul dublu de mașină.
Anii 90 - Distribuitor: Distribuția se lărgește la 5 continente și peste 40 de pieţe mondiale.
2007 – Linii de produse: Mai mult de 1.000 de produse în 6 grupe: televizoare și sisteme Home divertisment, casetofoane de mașină, îngrijire personală, de gătit, aparate casnice, birou și telecomunicații.
2011 - Corporate Design: Punerea în aplicare a noului design
2012 - SENCOR ajunge pe piața românească.