SodaStream DrinksMakers

Aparatele de carbonatat SodaStream sunt distractive, uşor de utilizat, elegante şi la modă. Există un model care se potriveste fiecarui consumator, si fiecarei bucatării. Toate acestea permit pregătirea aceleași băuturi de înaltă calitate carbogazoase, de la apa carbonatata, la o gamă largă de sucuri delicioase.
drinksmaker
Aparatele nu au nevoie de electricitate, si nici de baterii. Aparatele nu au nevoie de o atenta curatare. Nu au nevoie de întreţinere. Acestea furnizează o modalitate mai bună de a bea băuturi carbogazoase, amuzant, practic, si prietenos cu mediul.

Ca parte a angajamentului nostru catre consumatori, oferim o garanţie de satisfacţie de 100% pentru toate aparatele de carbonatat.

Siropurile SodaStream

Să te bucuri de băuturile preferate, este atât de simplu și ușor cu varietatea largă de siropuri SodaStream.
syrup
Gama de fructe şi gama Cola: gustul bun, acestea oferă băuturi răcoritoare final şi bucurie pentru toată lumea în familie, datorită lor aroma de fructe bogate şi echilibrul perfect de cola noastre. Cola este, de asemenea, disponibilă și în versiunea fără zahăr.
syrup
Aveţi nevoie de un impuls? XStream Energie este făcut dintr-o combinație de renume de ingrediente elaborate pentru a revitaliza corpul și mintea.
Pachetul de 7 arome oferă o selecţie de 7 bauturi răcoritoare pentru a varia plăcerea. Fiecare sticlă vă face un litru de băutură răcoritoare. Ai o nouă băutură în fiecare zi.

syrup
Siropuri SodaStream sunt extrem de concentrate: fiecare sticlă de 500 ml face 12 litri de băuturi răcoritoare: deci mult mai puţin de cărat, mult mai puţin de depozitat, poluare mult mai putină cu sticle şi cutii, mult mai putine de fabricat și transportat…
Şi siropurile SodaStream sunt sănătoase: certificate cu nici un alergen, nu au organisme modificate genetic și mai putin zahăr decât sucurile standard, ele oferă în medie de 3-4 ori mai puţine calorii pe sticlă.

Sticlele de carbonatare SodaStream

SodaStream produce şi comercializează sticle special concepute pentru a rezista la presiune înaltă pentru a putea fi utilizate cu aparatele noastre.
bottle
Sticlele noastre reutilizabile au o durată lungă de viață, 3 ani.
Capacele lor ermetice sunt special concepute să vă mențină băuturile acidulate în stare proaspătă mai mult timp decât sucurile cumpărate din magazine.
Sticlele SodaStream nu contin BPA şi nu folosesc materiale din policarbonat sau materiale care produc ftalaţi sau PCB-uri, asigurând un produs sănătos şi ecologic.

Prima sticlă și capacul sau special sunt incluse la cumpărarea fiecarui aparat DrinksMaker.

Cilindrii de CO2 SodaStream

Uşor de manipulat, uşor de inserat in spatele aparatului de carbonatat, cilindrii cu CO2 SodaStream conţin numai dioxidul de carbon (CO2).
refill
Cilindrii sunt ușori, fiind realizați din aluminiu. Ne menţinem cele mai înalte standarde de calitate ale producției, și garantam siguranța și securitatea cilindrilor noștrii de CO2.
Fiecare cilindru permite producerea de până la 80 de litri de băuturile carbogazoase, sau chiar mai mult deoarece utilizatorul își poate alege cât de carbonatată dorește să fie băutura, în functie de gustul său.
Un cilindru de CO2 este inclus la achiziţionarea fiecărui aparat.

Când cilindrul este gol, este uşor de schimbate la distribuitor cu unul plin, plătind doar costurile de reîncărcare cu gaz.

Merită să ai un cilindru de rezervă, pentru a-ți menține bucuria de a carbonata în timp ce îl schimbi pe cel gol.