Sistemul SodaStream

Sistemul SodaStream este o potrivire naturală pentru Romānia, atunci cānd oamenii petrec foarte mult timp, efort, şi bani pentru a cumpăra bauturi carbogazoase şi īn cazul īn care reciclarea nu este deseori practicată: SodaStream aduce confort, valoare şi o soluţie ecologică pentru clienţii Dumneavoastră.


Sistemele SodaStream permit consumatorilor să transforme instantaneu apa de la robinet īn apă carbonatată și băuturi răcoritoare carbogazoase. Aceasta le oferă libertatea de a se bucura de băuturile lor așa cum doresc ei, mai mult sau mai puţin carbonatate, mai mult sau mai puţin aromate.

Acesta oferă o soluţie foarte diferenţiată şi inovatoare pentru cumpărarea, manipularea, depozitarea și reciclarea sticlelor și cutiilor, care adesea ajung ca poluanți pe termen lung īn țara noastră. Sistemul SodaStream este prietenos cu mediul şi rentabil. Acesta promovează sănătate şi wellness şi de asemenea, este distractiv īn modul de a-l folosi.

SodaStream este liderul mondial īn fabricarea şi comercializarea sistemelor de carbonatare casnice şi produsele sale sunt acum o necesitate īn mai mult de 40000 de magazine īn 42 de ţări din īntreaga lume.